torstai 17. lokakuuta 2013

Kodinvaihtajan kuulumisia

Nappi on nyt ollut meillä puolitoista viikkoa, kulkee perässä eikä laske silmistään. Aloin miettimään johtuuko se kodinvaihdosta, pelkääkö se, että nyt tämäkin omistaja jättää. Meillä Amanda oli 7kk ikäinen ja varmasti jo kiintynyt kasvattajaan, kun se meille haettiin. Samalla tavalla se kulki perässä joka paikkaan, eroahdistusta sillä ei kuitenkaan esiintynyt, vaan nukkui rauhallisesti päivät, kun olin töissä. Nappi kuulemma jää 'itkemään' perääni, kun mene ulos. Toivottavasti kyse on vain terrierin normaalista käyttäytymisestä, eikä koiraparan pelosta jätetyksi tulemista.
Nappi oli ollut vanhalla omistajalla usein vapaana kotipihassa ja metsälenkeillä, itse en vielä ollut uskaltanut Nappia laskea vapaaksi tuossa pihassa, ennekuin eilen, epäilin joutuvani tekemään uuden keikan Etelä-Pohjanmaalle. Eihän se mihinkään lähtenyt, aina kun katosin näkyvistä se pinkoi perässäni niin lujaa kuin vain terrieri voi juosta. Metsässä en vielä vapaana oloa ole testannut.


Metsässä on paljon uusia hajuja, eilenkin nappi juoksi metsässä edelläni kuono kohti taivasta kokoajan nuuskien :) Sitten kuului heinikosta jotain rapinaa, kaikki rasahdukset pitää tutkia, kaikki kolot nuuskia :) Pitkässä heinikossa edetään kuin kenguru, hyppien :)
Kyllä on ihanaa omistaa jälleen terrieri <3
Täällä sataa lunta, ensimmäistä kertaa tänä syksynä, maa on jo valkoinen ja puiden oksillekin on tullut valkoinen harso, hyvää talven alkua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti